Leche

I lördags så var jag ute med kussinerna på leche, men roligast var nog förfesten hemma hos patti!
Fullt drag på alla sätt och vis! Inga sura miner.. kanske det fanns ett ögonblick.. men annars mådde alla bra och alla var på festhumör!
Alla var också väldigt snygga.. men det visste ni ju redan ;) haha
När vi sen gick ut blev det såklart väldigt mycket dansande och att träffa roliga människor. För det är ju ändå det som gör att en utekväll blir lyckad. Att man träffar folk man känner?
Yes.

Here some picture!


47523-1645



















DAMN WE ARE HOT!

Ibland undrar jag.. verkligen undrar

hur det kan finnas så sjukt störda människor i den här världen.
Jag menar.. alla vet ju att det finns, och alla undrar, och alla tycker det är hemskt och alla...
Men det spelar ju ingen roll hur mycket man tänker på det, eller hur mycket man tycker att det är hemskt eller hur MÅNGA som blir straffade, som blir dödsdömda som kanske själva blir drabbade av karman.
För det fortsätter finnas Idioter. BIG Idiot!

John Evander Couey kidnappade 9-åriga Jessica Lunsford när hon låg och sov.

Sen våldtog han flickan ? och begravde henne levande.

I dag dömdes han till döden av en domare i Florida.

det självklara här.. det är att John Evander är den stora idoten, men vem behöver lista ut det?
Men det finns även en till Idiot.. eller flera?
det här brottet inträffade den 23 februari 2005..
2005? Och han blir dömd 2 år senare..?! what
Av vilken anledning behöver juryn och domaren 2 år på sig för att innse att den här mannen är på alla sätt man någonsin kan tänka sig den Största idoten. Det fanns bevis?
men vad hängde det på? jo.. Enligt "Floridas lagar och enligt ett domslut i USA:s Högsta domstol får psykiskt utvecklingsstörda brottslingar inte avrättas"
nehe?
Jag är väl sjukt oallmänbildad och framställer mig säkert som en väldigt puckad person när jag nu kommer framföra min .. åsikt.
Och visst.. jag är inte den som är för Dödsstraff..
men vadå psykiskt sjuk? vem fan bestämmer om man är det eller inte?
Jag måste ju säga.. att Alla .. ALLA mördare, våldtäcksmän, pedofiler och annat sjukt.. är väl psykiskt sjuka? iallafall överdrivet Onormala!
Så då borde ju alla kriminella få psykisk sjukvård i 3-4 år och sen gå fria. Ja gud vilket vackert samhälle det hade varit?
"psykiskt sjuka" är väl lika mycket männsikor som alla andra brottslingar, dom har en hjärna, ett hjärta, blod som pumpas runt i deras ådror. Vad gör dom så speciella att slippa dödstraff?
brott som brott.
jag tycker att det har blivit så överdrivet på dom senare åren då man ska överse så många saker.
Eftersom jag är emot dödstraff i sig så kunde dom väl iallafall vara lite snabbare med att döma honom till typ 100 års fängelse?
2 år..? komigen..
*suck*

han var inte bara skyldig. han ser tillochmed skyldig ut
Äckel...





47523-1620     47523-1621
         

Idag åker jag hem. Men hur?

jo med tåg såklart.. frågan är bara.. att när jag skulle hit till skåne så kämpade mamma för fullt  med den ena väskan och jag knappt med den andra. Nu när jag ska hem har jag lite mera packning om man säger så.
3 väskor, en påse och en stor tavla.. Lilla Angelica + massiiv packning = ?!




Före
47523-1618



Efter

47523-1619

Onsdag

Det här är ungefär mindre än hälften av alla matstånd som det fanns att välja bland, kändes rätt patetiskt efter ett tag att ta kort på 142 matstället så jag nöjde mej med dom här. jag ville bara att ni skulle se allt de här.. så ni inte undrar varför jag gått upp så mycket när jag kommer tillbaka.. haha nej då jag skojjade...





47523-1579



vi käkade lite innan vi skulle på NRJ in the park. Om det var gott? Ja!
sen gick vi.. med glada minner och torra kläder.. innan vi visste.. att (ni får se längre ner)



det var riktigt bra! det var ett sånt drag på folket! Folk hoppade och viftade med händer, och det var inte lite folk precis. Mange Schmidt tappade av sig i texten och sa - förlåt mej men man kommer av sig när man innser hur J'vla måånga ni är! och ni kan tro att alla jubblade.. MALMÖÖÖ MALMÖÖÖ! haha
Under hela NRJ in the park så spöregnade det, och efter alla artister spelat klart så var det en dj på scenen som spelade riiktigt bra musik. Alla blev helt Dansfreaky och började hoppa och dansa! det känndes som att vara på en nattklubb fast utomhus och i Spöregn! IT´S RAINING MAN! HALLELUJAH! haha

47523-1595




Påvägen därifrån så gick vi förbi en uteliggare/cowboy som dansade lite (mycket) för en massa människor som stod i en ring. När han märkte hur jag erik och Ellen diggade honom så började han dansa emot oss. Fick en härlig bild *haha*

47523-1602

SEN gick vi och kollade på tegan&Sarah

47523-1603

efter det lilla besöket bland Lera och en massa punk/rock/emos människor så gick vi vidare till ett uteställe och träffa Christian och Linus. Det var väldans trevligt. Och mitt i allt ståhej gjorde vi ett litet minspel, där vi vissar våra vackraste sidor. Ja verkligen.



Här.. är lite mera normalare bilder.
Vi drack lite.. men blev inte fulla. Så bildspelet är inte resultat av för mycket dricka. Det är resultatet av Ellens och Eriks Kreativitet *haha*

Det här var kvällen bild. Bilden bara blev som den blev, utan några förbereda poser. Men så som det ser ut, är inte riktigt så det var haha!

47523-1605





torsdag

idag så har jag varit i Lund och shoppat lite, träffade Ellinor och gick runt lite.
Sen åkte jag hem och idag ska jag spendera dagen med att på något smart sätt få ner min packning, så jag får med mig allt hem.. HM.. ojoj
I morgon kl 17.13 går mitt tåg hem till Norrköping.
Ses Snart!!



Lördag - Tisdag

Jaa ni.. jag har helt enkelt inte haft någon ork att sitta och skriva blogg! För det är så mycket jag vill berätta!
Och skulle jag berätta allt som jag vill berätta skulle det bli en bok. En väldigt Ointressant bok. -haha-
Senare på lördag kvällen så åkte jag in till malmö stad igen och träffade Ellinor, Oskar och Sarah, vi kollade på promoe, Salem al fakir, Gonza och så satte vi oss på en resturang/bar och tog oss en drink.
Det var rätt så mysigt faktiskt. Men det blir väldans brottom när vi skulle hinna med bussen hem sen, sarah sprang i sina röda högklackadeskor och jag sprang med mina sjuktöverbekväma platta skor.. vilket innebar att jag var några meter framför henne. och då var det ändå inte jag som kunde vägen. Angelica springa som en tok i Malmö låter inte riktigt rätt!
iallafall så var Promoe väldigt bra.. han vet verkligen hur man gör en bra Show om man säger så. Salem al fakir verkade bra.. hann tyvär bara höra några ord av hans första låt innan vi skulle dra men jag hann ta några bilder iallafall.. Så här Kommer Angelica Paparazzii bilder från i Lördags kväll!


47523-1508




Sen vart det söndag och Erik skulle iväg och Jobba.. Igen.
Så istället för att sitta hemma som en hemmafru så begav jag mig iväg på äventyr.
Jag måste först berätta hur dålig jag är.. (snarare feg) på att åka främmande bussar och bytta från en buss till en annan osv.
Med tanke på att jag är van vid att ta 2:ans eller 3:ans spårvagn i Norrköping för att komma vart jag vill. Så var det lite komplicerat för Angelica att ta den gröna bussen som det stod 6 på in till Värhem i Malmö? och därifrån sitta en halvtimme och vänta på 130, 140  något? För att åka in till Lunds universitetssjukhus och DÄR ifrån ta stadsbussen in till Centrum. Sen skulle jag från Lundstågstation försöka hitta till Ett fik där Ellinor jobbade. För jag skulle hälsa på henne och ta mig något och käka.. läsa lite.. och bara hålla henne sällskap.
men jag hittade tillslut. Folk är ganska hjälpvänliga i Lund måste jag säga.
det var ett Jätte mysigt cafe och maten/efterätten var jätte god. Så var det även rätt så skönt att bara sitta och ta det lugnt, vilket också gjorde att jag kom rätt långt i min bok...


47523-1518




Efter det lilla mysiga besöket skulle jag från lund ta mej hela den komplicerade vägen tillbaka till Malmö igen. men det sket jag i och tog Tåget istället. Dyrare.. men bara ett fordon och ett stopp. haha mera i min stil.
Träffade erik och tillsammans gick jag med erik och träffade Ellen, hennes bror och två tjejkompisar.
Vi gick omkring lite och jag gjorde den stora upptäckten .. Älgkebbab? usch vad det inte låter gott.. Så jag lät bli att testa det! Vi Kollade på Laleh sen vilket var väldigt uppskattat av mig! Gud vad hon är bra!
Efter vi hade kollade på Snurriga laleh så gick vi vidare till Möllehplatsen och kollade på något skumt Franskt rockband.. Som iochförsig var bra.. tills vi börja innse att varenda låt lät ungefär lika dant.. haha
Sen gick erik och jag hem och Sov gott.


47523-1532



påvägner till tåget, äcklig älgkebbab+cowboy? (sen när jaggade cowboys älgar? En bra dragspelezigenare


erik och jag lekte coola thuuugs



laleh, skumt fransktrockband, vi.




(Och just det.. jag käkade Spanska vofflor. Dom är så goda)



MÅNDAG

erik och jag träffade Ellen på stan, och jag shoppade naturligtvis mera saker. Blandannat en jätte fin tröja från JL affär. Det var 70 % på allt i affären. Den var fin *mm*
När vi shoppat klart så åkte jag och erik hem och åt Kickis goda kycklinggryta *MuumsFiliBabba*
Och till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljsås. Åh jag blev så tjock. Eller jag kännde mej sådär tjocktmätt.
SEN så cyklade vi till stan igen och träffade återigen Ellen. Roliga Ellen! Henne är det fart i haha.
medans Ellen och erik kollade på något rockband så träffade jag David! det var verkligen skoj. Eftersom det var 2 år sen sist om inte mer? jo Mer.. nästan 3.. usch.. Men det känndes som att vi träffats kanske för en vecka sen. Så avlsappnat och chill. Var med honom en stund och träffade Ellenoch erik igen. Vi gick och kollade på några okända rappare, hade lite armbrottning och sen så satte vi oss på ett uteställe och tog det lugnt. beställde en cider och njöt av kvällen med lite extra sällskap.
Cyklade däremot hem hela vägen sen blä.. MEN jag fick visa att jag kunde hitta.. och det gjorde jag MOHA.. Angelica börjar lära sig malmöö.. hihi

just det.. innan vi träffade ellen och david, Så sprang erik och jag in i en fantasilek park. Den var så vacker.. och så visade erik mig en jätte fin "sjö" med en sten det kom röd färg och rök ur. Coolt liksom.. Höh


47523-1556






TISDAG

träffade pitchy. Det var kulkul. Efter ungefär (som de känndes) en timmes letandes efter ett bra fik så satte vi oss ner och hungriga angelica beställde något som måste ha varit det godaste på länge. ChaiTe och Scones med Smör och Ost. jag blev Mätt. Yes.
Det var roligt att prata med Pitchy, för en gång skull? haha
Sen så gick vi och kollade på Timbaktu. och Sån publik det var! det var det värsta! Tog ju evigheter att komma ut sen ur all folkmängd.
hamnade tråkigt nog jätte långt bak.. men konstig då när man kommer 1 minut efter det börjat och hela malmö stad verkar infinna sig på stora torget. och massa Lundabor m.m
Timbaktu var riiiktigt bra, och hans syster var med och sjöng.. och skakade rumpan! haha. Hon försökte få publiken att göra det med. men det gick inte så bra så då skakade Timbaktu rumpan istället!
Sen innan  pitchy skjussade  hem mig så gick vi förbi "sänk en brandman" och han blev sänkt!


47523-1559





NU är det Onsdag.. och idag och i morgon händer massa skojj!
Kommer flera inlägg när det skojjiga är över. MOHA
Jag längtar faktiskt liite hem..
Speciellt till mina vänner och min SÄNG!.. och konstigt nog.. skolan lite.. ehm..ha!

Wopsidejsi

Igår så var jag som satt och shoppa.
När vi kommit hem och lastat av allt, svullat lite mat så drog vi tillbaka igen
strusade runt lite, käkade, drack, kollade på okända artister som folk tydligen verkade as digga
Min kamera dog ju såklart så jag han bara ta 3 bilder. Men äsch.. det är minnen som räknas :P haha
det var myspys igår iallafall. På kvällen drog jag hem till ellinor och sov där.
och idag har vi målat. Ska snart käka lunch.. sen ska jag fixa mej och dra in till malmö igen.





47523-1496





gissa vem som vann? haha

Shoppoholic

Angelica+Pengar = KATASTROF

Första dagen i Malmö stad. Dom fick nästan akta sig för mig!
Gjorde ett par väldigt bra köp som jag är RIKTIGT stolta över!


47523-1480


Affärerna Radical Sports och deLUXE

47523-1489


deLUXE

47523-148747523-1486



Indiska

47523-1485


Monki

47523-1488



Sen så var jag även i några cola affärer Chique, Weekday och Tjallamalla. Men jag sparar nog mitt money slösande tills någon annan dag på dom affärerna haha..
men dom var grymt coola!






Övriga bilder från Dag 1


47523-1468
ballongeeeeeeer ! *wii*




(när vi satt och väntade på min tur i bankkön. Andra hade mindre kul än vi.. )


(här beställer jag en gudomligt god Italiensk cappucino ovanför kanalen i Malmö)


(Såhär inleds Malmöfestivalen lite smått med clowner, karuseller och marknad)


(Och vem träffar jag där om inte en riktigt gammal vän.. SHIMA.. Av alla ställen.. så träffas vi i Malmö.
Både hon och jag bor i Norrköping för er som inte vet.
det var trevligt iallafall!)

Nu är jag här


Kom fram vid 21.21 i går.. lite senare än vad jag skulle men inte farligt mycket sent.
Åka tåg...? Hm... jaa ni.. det är inte det mesta roligaste som finns att göra. Men det var rätt mysigt den här gången och det gick skapligt snabbt.
Satt vid en och samma person under hela resan vilket också var ganska skönt.. Jobbigt när någon går och man sitter där och inte alls vet vad som väntar än.. kanske en tjock ful svettig gubbe som snarkar när han sover, eller kanske en gammal dam som hela tiden konstans pratar om dagen ungdomar och om att det är fööörsta gången hon åker tåg "men du förståår, min dotter bjöd ner mig till Skåne på kräftskiva och då tänkte jag att nu får jag allt ta mig i kragen och ta tåget.. och det var ju inte så farligt trottsallt.. det är nästan lite spännande he he"
Som sagt.. You never Know..
Jag satt bredvid en Rocktjej som lyssnade på Mp3.. -tyst- så man hörde inte, alltså med andra ord... Man blev inte störd. Hon satt också och läste en väldigt tjock bok, som gav mig komplex över min lilla bok med lättläst handling.
Någon gång sådär så skrattade hon till när jag fick 4 sms på raken.. det lät ju lite lustigt.. *hehe*
Framför mig satt några unga tonåringar.. som spillde ut sprit så det luktade dagen efter fylla. Eller.. jag fick iallafall den känslan.. även fast jag inte druckit något.

Det var precis så som en tågresa ska vara.. Lugn...
Kom att tänka på en sak.. Dom flesta svenskar.. (jag ska inte dra alla över en kam)
men iallafall.. dom beter sig på ett speciellt sätt i vissa lägen.
Just det som jag la märke till när jag satt i tåget var när det var en tjej som stod mitt i vägen av korridoren, och bakom henne stod en svensk kille som försökte komma förbi.
Istället för att säga Ursäkta mig. Så försökte han på alla möjliga sätt och viss få ögon kontakt med henne och när han väl lyckades med det så log han sådär fånig, ett sånt där fånig leende som säger "hehe, du står i vägen men det gör inget men jag skulle uppskatta om jag fick komma förbi hehe tack tack"
Och Tjejen reagerade på så sätt att hon flyttade sig.. Tänk vad ett leende kan göra..
MEN om han nu bara sagt "ursäkta mig" så skulle han sluppit stå där som en fån och le nervöst för att få komma förbi.
Vi människor är lustiga!


Idag börjar malmö festivalen! och den första Artisten vi ska se är Flipside tror jag. Men nu ska vi först gå på stan lite och marknaden.. Eftersom jag fick min skatteåterbärgning2168 kr så ska det shoppas loss idag!
Och för alla som bryr sig så var gårdagen bra. Erik och jag satt och pratade lite minnen, kollade igenom Schemat för festivalen och snaskade godis.. och så visade jag alla mina nya kläder! Det är det som är så roligt med Erik.. Att man verkligen kan göra allting med honom som jag vill göra.
Istället för att sitta och sucka när jag visade mina kläder så var det mera "faaan vad snyyyyygt!"
och då blev jag glad..

Här är lite bilder från första dagen och Eriks söta djur!



Det gick

47523-145647523-1458

kan inte tiden gå fortare! Känns som jag bara sitter här och låter livet försvinna ifrån mig. Jag har hunnit med så mycket idag att det känns som att 2 dagar redan har gått. Har avklarat allting på listan förutom att hitta något jag kan lyssna musik i. Så det kommer ju bli en sjukt roligt resa på 4 timmar. Sitta och glo rakt in i sätet framför mig. Skit skojj.. Verkligen!
Jag har tillochmed lagat god mat idag. Så nu ska jag väl kunna hålla mig mätt fram till kl 9 ikväll då jag anländer..

TICKTACK

Så mycket tankar som försigår i mitt huvud. Så onöjd med mig själv
Så mycket jag vill åstadkomma innan jag blir helt knäpp i huvudet.
Så mycket som faktiskt SKA hända innan årets slut.
och jag vill må så bra som möjligt när det händer...
Jag har klarat mig bra att hålla mig ifrån Ångesten och det dåliga samvetet.
Förvånadsvärt bra.
Det handlar bara om att.. inte tänka på det. och låta tiden lösa allting..
Hela sommaren har jag jobbat för att slippa tänka, nu när jag slutat jobba åker jag iväg på "semester" då det förmodligen kommer hända roligheter all The time, när jag kommer hem från Semestern så är det DMX som gäller och 2 dagar efter det börjar skolan.
Så hjärnan kommer arbeta nonstopp 24 timmar om dygnet. Vilket jag är mycket tacksam för.
För då slipper jag.. tänka...



Sista Inlägget innan jag åker då! (märks det att jag är utråkad?)






Malmöfestivalen - 8 dagar
here I come
47523-1459



HEJDÅ!

Elvis

Idag var det 30 år sen Elvis Dog



47523-1457

HEJ alla fjantar !

Idag åker jag ! Ja men visst.. och jag har så många projekt som jag ska hinna med..

Ringa Skolan
Banken
Apoteket
PACKA
Få tag i något jag kan lyssna musik i


Rätt simpla grejjer, men jag vet inte hur jag ska hinna med allt innan klockan slagit 17.13
Men äsch, det finns inget Angelica INTE klarar av Sådeså..
Jag ororar mig mest över min packning ...........



47523-1456

Nu ni...

Sitter på jobbet och mumsar i mig en massa Daim - det är gott
Men.. jag börjar sakta men säkert börja känna illamåendet som jag alltid får när jag äter för mycket Socker..
By the way.. jag var i kiosken för att handla lite gott gott bla daimpåsen. Men mitt kort funkade inte.
Ni kan tänka er paniken?
Man är så fruktansvärt van vid sitt bankomat kort, och det är liksom ens trygghet att alltid veta att man har pengar ifall det skulle krisa sig... slippa springa runt halva norrköping för att hitta en bankomat.
Arg jag blev då när jag hade ställt in mig på 2 små grillchips påsar, en coca cola, popcorn och min daim Påse.
Men som tur vad så har jag turen att välsignas med bra arbetskambrater som lånade mig en hundring.. Guldvärt! Det gjorde typ min dag...
I ALLA FALL...
I morgon så kommer datumet vara den 16/8 och det innebär att den stora dagen har kommit. Angelica Nilsson Valdes åker till MalmöFestívalen och ska vara i Skåne i 8 dagar. DET innebär att jag kommer vara ledig från skolan första veckan! Jag säger.. HALLELUJAH47523-1455
vilket fall som helst vare sig jag skulle varit ledig eller inte.. så är det ju bara själva grejjen att komma ifrån Norrköping lite och träffa sina gammla vänner från Skåne :)
MEN.. även fast det bara är 8 dagar så kommer jag sakna mina vänner. Jag kommer ju missa massa kulkul nu. Men jag tror säkert att det kommer flera tillfällen att festa.. speciellt nu när Otto Fyllt 18 :D
YHEY!

Aja.. I morgon kl 17.13 sitter jag på tåget mot Malmö... SÅdeså!
nu måste ja fortsätta jobba.


/Angelica

kelräK

Det sägs att man lär sig av tråkigheter. Men jag vill inte lära mig hur det känns att vara så djupt förälskad och kär i någon att man skulle kunna göra exakt vad som helst för den personen. Att när man går och lägger sig och sover om kvällen så kan man inget annat göra än att försöka somna så fort som möjligt eftersom man vill vakna så fort som möjligt för att få spendera ännu en dag med den man älskar.Man står framför spegeln och granskar sig själv noga för att allt ska var så perfekt som möjligt. Man sprutar på sig parfym för att lukta så gott som möjligt och överdriver med deoderanten. Borstar tänderna 2 gånger för mycket och köper ett extra stort tuggumipaket för att säkert veta att dom kommer att räcka.Rakar sig från topp till tå och smörjer in sig med lotion över hela kroppen så att man glänser sådär vackert..Och även fast man inte alltid granskar sig själv så nogrant så tänker man hela tiden på att man vill vara så perfekt som möjligt, om inte vacker så vill man vara rolig om inte rolig så vill man vara smart om inte smart så hjälpsam och snäll som möjligt. Man är sig själv.. hela tiden är man sig själv.. men man överdriver sina bra sidor till maximum för man vill visa att man är den perfekta flickvännen. "det är mej du vill ha och alltid kommer vilja ha"

"jag vill inte lära mig hur det känns att...."

Det är lättare sagt en gjort.. jag har varit kär en gång. Och ni kan tro att det tog av mina krafter att vara något som jag på senare tid kommit på att jag inte var/är.

Varför är det så svårt att hitta en kille när man har håret ihoppknutet till en ruffsig boll där bak, joggin byxor, en ful NOTuringad tröja, osminkad så att finarna lyser så där vackert rött så det bara skirker ut orden OFRÄSHT! När man helt enkelt bara är utan några masker eller ridåer.

Varför?47523-1454

Jo för att den här världen som vi lever i.. jag behöver inte ens gå så långt. Den här STADEN som jag lever i är så fruktansvärt utseende fixerad så att det skriker om det, och då menar jag ett sånt där hysteriskt skrik som gör så att det värker i öronen

"du måste sminka dej, du måste ha uringat, du måste ha en fin hårfrisyr, du måste vara brun, du måste vara fin utan smink, du måste vara vältränad, du måste ha kondition och träna 73913 gånger per vecka, du måste.. du måste.. du MÅSTE?"

SAMTIDIGT så hör man snacket som går "det är ju inte bara utseende... har tjejen inte en bra personlighet så kan hon ju dra.. hellre en tjej som ser bra ut och har jätte bra personlighet än en tjej som är Skit snygg och är helt blond i skallen"

Men okej.. vilka mogna män ni är som har insett det. Men jag måste ändå strycka under "hellre en tjej som ser bra ut som har... än en skit snygg tjej soom..."

Vilket fall som helst så måste hon ju se bra ut?

vi människor har tappat bort förmågan att se och lyssna med hjärtat. Vi tror att vi gör det och vi vill säkert göra det.

Men tyvär är det så att ifall en tjej/kille har det minsta lilla felet på sitt utseende då är man körd!

Jag snackar av erfarenhet, saker jag hört och saker jag själv varit med om.

Det värsta är också dom.. dom som vet att dom är rätt tråkiga, rätt osociala och inte alls roliga. Dom anstränger sig istället som in i Norden för att se bra ut. Gör plastikOperationer hit och dit, bleker tänder m.m

Men.. det duger inte heller.. för då ska man ha en bra personlighet!

Krångligt?

Nej LOVE ska inte vara.. krångligt.

Vart tog "han/hon ska vara snäääääll, omtänksam och ärlig" vägen?

Nej nu måste man vara nästa Shan the Man eller kanske Johan glans för att en tjej ska nappa eller.. kille.


När jag ser vad det är jag sitter och skriver.. och hur jag tänker.. så innser jag.. att jag aldrig kommer hitta mig en kille.. för jag kommer aldrig på ett seriöst sätt tro på att killen faktiskt tycker om mig för den JAG är och inte den jag så starkt anstränger mig för att vara.

Kanske någon dag kommer jag göra det.. men Absolut inte nu

Jag är ful och tråkig sådeså

Den som har dom beskrivningsorden för sin drömflickvän kan ju ringa mej på 0704 ****07


 

47523-1453


Action!

jag åkte spårvagn

sen stoppades den

så kom en polis

sen kom 2 poliser

sen 3

sen var dom nästan 5 st poliser som tog ut en kille som var med sin tjej

en kille som hade betalat biljett och som lugnt gått och satt sig där bak, med sin tjej

tydligen hade den här killen försökt åka med spårvagnen innan. och han hade försökt betala med  500 kr, men eftersom spårvagnsgubben inte hade någon växel
så fick inte den här killen med sin flickvän åka

och då hade den här killen med sin flickvän tydligen blivit lite arg

och då hade spårvagnsgubben ringt polisen

Så sa polisen

"vi kan tyvär inte låta dej gå försen vi fått reda på vem du är, vi behöver ett ID"

"vi måste kanske ta med dig till stationen om du inte kan bevisa vem du är"

så jag tänkte "ja visst, ta ni blatte jäveln och spöa skiten ur honom, sen kan ni ju anmäla honom för våld MOT polis, bara hitta på bara sådär"
men sen sa polisen "vi ska vara snälla"

DÅ då DÅ blev jag nyfiken

och så sa polis polis potatis gris "vi kan skjussa hem er så kan ni springa upp och ta erat Id där och visa så sliper vi ta er till stationen"
det vart många handskak och uppskattade miner
SEN
Så går den här killen med sin flickvän (som för den delen är chilenare) upp på spårvagnen igen och säger "kan jag få mina 13 kr tillbaka för jag åkte ju inte spårvag med er
då sa polisen
"du får åka gratis med oss så det blir ju kompleterat"


Vad fräckt! haha. Man kan tycka mycket om det här.
Jag fick iallafall Lite KomediTime i mitt liv..

Nu ska jag sova!


GRATTIS OTTO

Idag fyller en riktigt bra tjeja 18 år
och snart tror jag hela min kompiskrets fyllt 18!
Bättre sent än aldrig va? haha




47523-1452


AugustiFesten

Ja men hur började den nu då?
Jo den började på så sätt att jag jobbade då det var RIX Fm grejjen. men det gör mig inget..
Jag kan lyssna på Marcoolio - Ingen sommar utan reggae tusen gånger om från min mobil.. doh
Sedan fortsatte det så att jag efter att jag jobbat en vacker torsdag träffade min syster och tillsammans gick vi till VärldensBar och åt lite God och Mättande mat.
Det var trevligt..
Efter det så träffade jag ottolina som jag hade det så trevligt med. Martin hängde ju också med på ett hörnelihörn. Fast hörnet blev nog jag tillslut? eller man kanske säger hjulet? nej jag skojjar bara.. det hade kunnat vara så om martin och otto var Nykära, kanske varit tillsammans ett halvår eftersom dom då skulle klängt på varandra. Men nu är det ju så att dom varit tillsammans i 3 år och kanske insett att vänner finns också haha.
Det var myspys med fyverkerier och lite Tivoli tittande..


47523-1387



dagen efter jobbade Angelica Nilsson, och det var även hennes sista Arbetsdag (på schema)
Så då bjöd Angelica hela personalen och dom boende på blåbärspaj som mamma bakat.
det vart uppskattat kan jag Lova med ett stor L.
Efter jobbet gick jag hem och solade, fixade mej och träffade Emira och Maria
Vi gick omkring lite på marknaden (jag köpte ett par lila "diamant" örhängen)
När vi senare skulle gå och kolla på fyverkerier tillsammans så tappade jag självklart bort alla, eller dom kanske tappade bort mej? aja. Jag träffade ialla fall Zanna, matte och orre vilket självfallet var väldigt roligt må jag säga. Dom fick mej på bättre humör (och då ska ni veta att jag redan var på bra humör innan) Så ett stort tack till deras fina pose.

47523-1393




Sen vart det otten!
det... var.. ROLIGT! och roligt blir det konstigt nog Alltid när jag festar med Elina och Melen! Den här gången var också mickis med på ett hörn så det blev ju såklart betydligt mycket roligare!
Det är lixom ni.. som jag är menad för livet att festa med.. det bara är så..
Japp

47523-1410





Jag träffade en mycket speciell person on The Otten. och jag fick en Ros. Så Då blev bara kvällen ännu bättre. Speciellt när jag fick följe hela vägen hem..
Mys..

_______________________________

Sista dagen

träffade systerNathalie och vi gick och kollade på Karnevaltåget
Var egentligen inte menat att vi skulle göra det, men vilket fall somhelst blev det så och det var bra bra bra.
delvis var det bra för att jag faktiskt kunde ta kort på mickis min vän som uppträdde så duktigt (jag skulle egentligen stått på himmelstalundsmarknade och sälja)
Och det blev såna fina kort!
Och så var det bra för att jag nog innerstinne älskar karnevalståget för att det ger Känslominnen om hur roligt man tyckte det var... När man var liten.


47523-1419



tog kort på en söt pippilångstrump unge som var med i karnevals tåget. ÖversötsåsötSå

Senare gick jag och nathalie på marknade lite, träffade även Emeli lite senare, vi åt och hade det övermysigt. Jag shoppade .. som vanligt när det finns grejjer omkring mig till Salu. Och inte ångrar jag mig det minsta!

47523-1422



Och så såg jag en robbotman. He was SO cool



Sen så.. gick jag och åt Mjukglass med Elina. Hon är ju alltid.. alltid.. försenad när man bestämmer tid med henne. Så jag blev såklart utråkad under mitt väntande och.. KLICK sa det.

47523-1427

Efter att jag varit med Elina Pina.. Så träffade jag Gina min Kusselisin. Vi kollade på en grupp som spelade i Hörsalsparken. träffade även Maria Paz där med sina vänner.
Gruppen var bra.. Oh Yhes.



Sen gick vi hem till mig där vi drack lite vin och fixade iordning oss innan vi drog ut igen.
Först vid tio tiden sprang vi ut och kollade på fyverkerierna. Fjantade oss lite på vägen till marknaden.. och sen senare träffade jag nahir. YES

47523-1432






Sen vart den Augustifesten Slut..
det var roligt och Nästa år så tar dom bort Agustifestivalen.. men.. karnevalen kommer tillbaka!
Så det ser jag verkligen fram emot!

Se you later... Alligater ... Hieh hieh





/Angelica

grillgrillgrill tajm

i tisdags den här veckan så var jag och några tjejer i Ågelsjön som jag berättade om.. står här under.
Efter det så gick jag hem till mig och fixade i ordningen mig lite för att senare vid 8-9 gå till folkparken och träffa Emira och Minka. Dom skulle tydligen träffa några där för att grilla. men sällskapet var way to late..
Så medans vi väntade så valde vi att gå och käka pizza istället för att sitta där och bli uppätna av mygg.
Vi tre delade på 1pizza, jag menar.. vi var ju tvungan att spara lide lide plats åt korven som jag så fint packat ner i väskan min.
Gick tillbaka sen och där var dom, med hög reggae musik och grillen på hugg!
Vattenpippa röktes i fulla hugg.
det var faktiskt mysigt..
Vid tolv ungefär så drog alla hem och jag lunkade ner till stan och träffa *speciell*
Det var och.. mysigt.. =)

Här är lite bilder :)

Mitt egna myggskydd (Fötterna i väskan)

47523-1375










Det här är Sommar

I dag var jag Otto, Emira och Minka ute vid Ågelsjön, där min mormor bor, och badade!
Vädret i morse var lite lurigt.. några måln som inte riktigt ville ge sig iväg..
Men efter någon timme eller så så klarnade det upp och det blev så vackert blått.. Så Som en sommar dag ska vara!
Vi badade och solade.. Eller vi? HM.. Jag och Minka Badade.. Otto och Emira är Badkrukor.
Men VI solade iallafall.. Jag var nog den som blev mest bränd.. Svensk som jag är..
Jag är röd.. men det är inget nytt.. brukar ju bli det tyvär.
Men hellre lite halvröd än kritvit?
det var värt det!
Vi åt Melon, hoppade från klippan, lyssnade på bra musik, läste tidningar, pratade och tog kort.
Det var en mysig idag.
och vi får göra om det här innan skolan börjar.
Kan ni förstå.. att det här var mitt första bad i en sjö. Jag har endast badat i Himmelstalundsbadet 1 gång.
Det är tragiskt.. Så att åcka iväg till Ågelsjön så som vi gjorde idag var inte bara en rolig grej. Utan det var en av sommarens stora Händelser ungefär haha!
Hur mycket jag än jobbat i sommar.. så har det ändå varit dagar då det verkligen har blivit lyckat (som idag), dagar som gör att jag kan säga om några år.. "Kommer du ihåg den där sommaren"



47523-1346


ÅGELSJÖN









Busiga Norrköping

Ja men visst finns det busiga människor i Norrköping?
Jag är iallafall inte en av dom.. Men igår när vi gick förbi Rådhuset
så såg vi en fontän som någon hält såpa i, så att det blivit en massa skum.
SKUMskumSKUM.. är så vackert!
Det här gör dom varenda år.. så det är inte precis något nytt buselibuuus
men i vilket fall som helst.. Så är det ju liiite busigt

47523-1340

I går var det fint väder (kanske idag med?)

Melodi: Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor
Då valkar bara sväller
och celluliter gror
Generande behåring
lyfts fram i solens ljus
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus

De krav som sommarn ställer
förstör vår ledighet
Vi sitter där & gnäller,
fyfan vad jag är fet
Fast vem vill motionera
när man kan sitta still?
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till!

;P