Att sova är gott





 

Tisdag

var det igår.

Var och firade Nina som fyllde 30 år, det var mysit, låg i soffan och sov för det mesta.. var skapligt trött pågrund av kvällen innan. Sen så åkte vi hem och jag hoppade in i Tha duch för att fräääsha till mig lite, skulle till palace. Åkte till Gina och fixade mej där och så drog vi hela släkten (nästan) ditt. kallt som satan med enbart tights och en tubtoppsklänning (ochjackasåklart) inte behöver vi snönej för att frysa rumpan av oss, men sen kanske inte klädvalet var det bästa... att ha på sig påvägen ditt iallafall för där inne svettade jag ut alla mina 60 % vatten eller vad fan det är vi innehåller :P Det var mutcho bra chilenskmusik där på nedervåning där vi dansade loss, men farmor satt lugnt och kollade på istället.. Hade fanimej varit roligt att shaka med henne :D Sedan så tog tröttheten över och jag ville gå hem sådär en timme innan stängningsdags och så gjorde jag det.

Utanför så möter jag på Mr Romans och han bjöd mej på en Kööörv den var god den - tolkadet ejfel - men dom la på senap fast ja sa UTAN SENAP.. men Äh jag bad dom att lägga på extra ketchup istället så senapssmaken dränktes ohja. (nu spolar vi fram en timme) Sen gick jag hem och sov gott gott gott gott och vaknade gott och det här känner jag på mig iallafall kommer bli en bra dag.. ska snart med tamara på stan och shoppa på rean för ALLA våra pengar som vi har, vi som är så rika hihi vi kanske tillochmed passar på att bjuda alla våra vänner på ett varsit 500 kr pressent kort på vilken affär dom vill. Visst är vi snälla =)



NU ska jag fixa mej.. PUSS o hej och ha en bra följande HELG



GOTTNYTTÅR!

JAHAP

så stod man i en kö i en halvtimme för att köpa en tröja som inte var på REAN.

typikt mig .. jag lovar.. dom hyrde säkert in en massa människor att fylla upp kön med så att folk skulle stå sådär ofattbart länge brevid ett klädes plagg eller en accessoar så att man tillslut köpte det. Man lixom shoppade samtidigt som man stod i Kö. Och tro mej, det funkade. För inte hade jag en endaste plan på att köpa mej ett par silverglittriga tajts eller ett par matchande diadem till? Nopp men så blev det och jag ångrar mej inte även fast jag måste leva på 100 kr enda fram till den 30 Januari -GoodLuck- ...pfth..

Jag hoppas du har det superdupamegakul Emira i Tha U.S.A - och bli inte en niggahwannabi, vi gillar dej som du är =) Inte för att det är något fel på niggaaaaas... sweet and brown choklad niggaaas.. -ohyheee-



Var ute igår på Club leche med Michaela och hennes kompisar, michaela barndomsvännen - snacka om ödet att vi träffa på varandra sådär tidigare på kvällen när dom ja skulle gå med bestämt sig för att inte dra och jag skulle gå hem och spela monopol med familjen. tur tur och återigen tur. För jag hade mutcho roligt. och jag hade mina nya fina saker som jag fick i julklapp, en jätte fin svart lila glittrig klänning blandannat *älska* tihi I loookeed Really hot hot jag lixom TAPPADE SOM OM DET VAR VARMT om ni förstår vahjah menarh

ikväll kanske kanske kanske jag ska till palace, men vetifan.. är så trött eftersom jag kom hem sent och gick upp tidigt för att gå på Jul rean.. by the way.. blev lite smått besviken på den.. men visst fanns det vissa fynd. Önskade bara att jag hade haft hela mitt studiebidrag att svullshoppa för. Men jag hade bara 300 kr och det kommer man tamefanimej inte långt på.



men.. NÄSTA år... Dåtamefaaaaanimeeeeeeeej ska jag shopelishooopppaaaaa en massa saker. just det en annan sak som ja vill klämma ditt är att jag tycker om detta "mode"? där man har tröjklänningar till tajts/strumpbyx/leggi/ whaevah.. för det är så fifigt sen när sommaren kommer o man bara kan smyga sig ur tajtsen och WOPSIDEJSI så har man sig en sommarklänning... ohja

Tamara och Maria är bra och Monaco får bli vårat fika ställe JAO.. Emira är med bra men det vet hon ju redan tihi

NU är jag klar.. i think YESYES HEj.. Då.. /Angelica

Alo!

HMM..

Igår var jag ute på otten, det kunnde ha varit roligare.. var först på Tree Queen eller vad det heter och michael bjöd mej på en drink som inte hade något namn. men god var den :) sen drog vi vidare till otten.. Jag var verkligen inte på humör! OCH jag börjar tröttna på otten dessutom... =/ så michael går upp o dansar ja tittar på.. men kanske bara för ett tag för vem kan mottstå att dansa? :D *tihi* men sen tröttna jag igen och gick och satt mej... Visst låter det som en intressant kväll? sen kommer en 25 åring fram och tror att jag är ledssen.. sen så säger 27 åringen att han tycker jag är vacker.. Lägg märke till hur han varierar med åldern! den är rätt ofta det hände.. förra gången jag avr på otten så träffa jag först en kille som var 19, sen en som var 20, sen en som var 21 och till sist en som var 22... det var samma kille.. doh..!

sen flydde jag ifrån honom för vem vet han kanske kanske skulle ändra sig till 35? Hmm.. Michael gick hem och jag hittade Tarek istället men sen försvan han och kl var helt pläötsligt 3 - stängningsdags

Första gången jag blivit lämnad helt själv på Otten, fast det avr ju mitt egna val när jag sa att ja skulle stanna kvar när michael stack... Hmm.. Iallafall... sedan kommer det fanimej 3 killar på raken och säger.. MEN JAG KÄNNER JU IGEN DEJ... och desamma gäller för alla killar..vi kommer inte fram till något som vi kan koppla till varandra.. inte samma skola.. samma stad osv haha Bra raggningsreplik där ;)!

Men när fjärde killen kom fram och började lulla fram en massa ord och fick mig att skratta. Då orkar ja inte avissa mer.. och då vissade sig att han faktiskt var en riktigt hygglig en och sedan kom några av hans kompisar - och det ledde till att vi gick och käääka fylleeemat fast det kanske inte passa in som namn för det eftersom ja knappt drack.. mend et avr rätt kul att verkligen SE hur fulla alla andra var tihi Dom var från Nyköping.. och en av killarna hade en superduper sött plånbok med små figurer på... Bra att det var det enda jag tänkte på hahahahha



Aja nu ska ja käka frulleenation hohohoho och fixa mej o dra till KAOSET i stan :D

JAH



/ANgeliuca

Jul på Otten

47523-610


(vill bara säga att jag firade inte JUL på otten, jag hade en helt normal mysig kalleanka+mormor+köttbullar m.m jul som sedan ledde till jul hemma med den närmsta familjen och massa julklappsöppning. det här var några dagar innan jul.. tror närmare sagt att det var den 13 december :P)

Jul Jul strålande jul!

47523-609

vad är en riktig Jul för mej? Jag vill säga kärlek.. Men äh... Såklart det är kärlek.. att man önskar sig kärlek på julafton är ju självklart. Men allt annat? Allt  det som gör att man kan kalla det jul. Ja menar.. Om man tar och sätter en vanlig familj i en lägenhet framför ett matbord med kassler och ris och MASSA kärlek. Klingar det till Jul i huvudet då? OH NOOO it dosent... Jul för mej är... bildigt talat... allt det här







En stor fin Julgran som hela familjen hjälp till att Pynta, MASSOR av julklappar såklart, en påse med Twixer, Skumtomtar är ett måste ohja, TOMTEBLOSS utan dom känner jag mej icke hel :| , Revbenspjäll (såna som bara mamma vet hur man gör dom rätt.. och mormor också) , KÖTTBULLAR oh Underbara Köttbullar (nej jag är inte tjock) , Skinka on the mackan =) , Ägg halvor med antingen kaviar eller majonäs aveeeeeeeest,  Knäck Knäck och masssa Knäck tills man får ajaj i magen, och tillslut en stressig mamma som gör allt det här (för man njutar sådant när alla sitter samlade runt bordet och man ser hur glad hon blir när HON ser hur uppskattat allt hon gjort blir)

Kalle Anka får vi ej glömma

Jo.. Där har vi en Riktig Jul hörrenii, och nu ska jag gå och njuta av den!

GOD JUL till alla mina söta vänner och kussiner, ni gör min vardag och mina helger till något roligt och bra. Ni är bäst helt enkelt.. Ja exakt.. BÄST!