Aarons och min Konversation - en vanlig dag på MSN

Jag ville ha något att sätta upp mina nyframkallade kort med.....

Alo! säger: otto säger att ditt fittslem är gratis?


Alo! säger: och det är ju deffenitivt bättre för min plånbok


Alo! säger: hon säger också att ditt var från dina hemoröjder fäster bra?


Alo! säger: fast det kanske är dyrare?


Alo! säger: skit i det då! nu sårar du mina känslor Aaron.. fy fan


aaronlicious if u once go back u never go back säger:
Du, mina hemmoZ rör du inte, så vidare du inte har fetaste plånkan. Du förstår, jag har jobbat länge med dom å ja känner de att, ska jag sälja dom så blir de dyrt. Hur många klasar rör de sig om?


Alo! säger: assååå ditt svin


Alo! säger: jag är din vän


Alo! säger: och vill endast ha något som kan fästa mina kort


Alo! säger: men icke sa nicke här ksa man vara miljonär


Alo! säger: sen när började vi köpa saker av varandra


Alo! säger: din svenne


aaronlicious if u once go back u never go back säger: aa men va får ja av dig då?

Alo! säger: du vet mina muffins är till saluu leeeeen


Alo! säger: ja bakar dom med kärlek fy fahn

aaronlicious if u once go back u never go back säger: DINA MUFFINS DIN MORSAS MUFFINS ? ja skita iii, ja ska ha style & lyX


Alo! säger: Men va fan du kan stopaaaa muffinen i BH LOO så får du silikooooon bubiiiizzz vad mer kan du begära


Alo! säger: det är bästa värshta smarta idéeen!


Alo! säger: och ingen kommer nonsin få veta Leee för ingen kommer röra dej där he he he


aaronlicious if u once go back u never go back säger: aa men ja vill inte ha choklad muffins? ja inte vara neger ! de kommer se konstight ut då LÄÄN !


aaronlicious if u once go back u never go back säger: fixa vita svenne fejk boobs


Alo! säger: men ja har vit puder looo riktigt fint puder vi kan pudra lossss


Alo! säger: LOooH!


aaronlicious if u once go back u never go back säger:

aa men du, då vill de till sig att du har mkt puder, LOOO




47523-806


Tjejkväll

Jag har alltid roligt med er, alltid alltid alltid... och det bästa är att det inte riktigt spelar någon roll vad det är vi gör, utan det som gör allt så roligt är att våra personligheter matchar så bra ihop.
Säg mig 1 gång vi blivit osams? Sig mig en gång vi umgåtts och inte fått ett eller två skrattanfall? Säg en gång då vi suttit och glott rakt ut i luften helt fantasilösa utan att ha vetat vad vi skullat göra? Nopp det går inte eller hur?

Vi hade iallafall tjejkväll igår med Tamara, Emira, Maria, Marinka och sen kom Otto och Martin och kollade in, dom skulle förfesta hemma hos mig eftersom resten av världen dissade dom hahah nej då men mitt hem är allas hem? Eh... inte riktigt va... Men iallfall det var jädransinamans roligt. Vi åt god mat som jag och Emira tillagade (Kycklinglår, pommesfrites, sås, grekisk sallad.. och just det.. vi åt chips med dipp till förrätt och.. låt mig säga såhär.. ingen bra idé) GOTT GOTT! Sen så gjorde jag varm choklad med grädde till och hembakade choklad kladdmuffins till efterätt! Gudars vad gott det var kan jag lova.. och jag tror.. att alla tog efterätt enbart för att det var gott.. inte för att dom var hungriga iallafall.. för alla såg ut som upsvällde babianer efter maten.. (eller ja kanske enbart pratar om mig själv :P )
Sen så sjöng vi SingStar, spelade lite Eyetoy och BRA orgasm musik -Ohja- Sedan så Promenerade vi med Otto och Martin upp till Kungsgatan där dom hade gymnasiefest (Royal Club) eller något sånt... det var KALLT ute.. tro mig... BELIIIIIIIIVE MEEEEEEEEEE! ;P men vi fick skjuss hem sen av Marinkas mamma... Så när vi kom hem så sätter vi på film och glor lide grannaaaa men jag somnar som vanligt.. MEN.. vaknar.. vid 2 tiden av att Emira och Tamara herjar! dom fick för sig att gå ut på promenad.. igen.... hmm? Så ja kännde mig mobbad att dom skulle gå och inte frågade mig... Så jag sa det :P haha och så hängde jag med... Jag måste Poängtera att alla 3 såg ut som Mobboffer för vi hade klätt på oss hela mina garderob för att inte frysa.. och det funkade ju ioförsig.. sen vandrade vi hem och dog.. det var så skönt att dö i min säng lite :)
Sen kommer morgonen och jag får rycket vid halv 10 och går upp och bakar mera kladdmuffins och väcker Tamara och Emira med helt nybakade Muffins.. ja tror dom gillar mig nu hihihi :P
JAJA orka rinte skriva mer... Here is some pictures!

Nih äh jöh bah fö bra fö oh varah sannaaa ASSÅ :D


47523-801















*

There was a boy...
A very strange enchanted boy.
They say he wandered very far
Over land and sea,
A little shy and sad of eye
But very wise was he.

And then one day,
A magic day, he passed my way.
And while we spoke of many things,
Fools and kings,

This he said to me,

"The greatest thing you'll ever learn
Is just to love and be loved in return."

47523-761

Min favorit möbel

47523-760
Jag kollade runt lite i bloggvärlden och såg några som gav utmaningar till varandra, och en var att ta kort på sin favorit möbel. och jag tyckte det var en så gullig idé och kom att tänka på den här stolen.

Pappa gjorde den åt mig och en likadan åt min stora syster. och varför den är min favorit möbel är väl för att han har gjort den själv under alla sina lediga timmar där han sitter och pappa som ska verka så tuff och cool  gör en stol med ett hjärta i. gulligtvärre

GRATTIS MARIA PÅ 18 ÅRS DAGEN

vi firade maria i lördags och hela kvällen kan beskrivas med några utryck som

- uhh laa laaa - MHM! thats right! - give it too meeee one more time - Parteeeeej - that just some goood shiet -

och så kan det också beskrivas så här --> (fast pilen ska peka neråt he he he he)


47523-735













NI ÄR BÄST FOREVER AND EVER

Aaron&Angelica - Beautiful





That´s just some goood Shieeeet



 "Gammla" verk av Aaron och mig



Flummitvärreee


Alo! 

Drömmde om Lotta på Bråkmaka gatan i natt, skumt var det.. Lotta hade tydligen gjort något dumt och när hennes mamma skällde ut henne så sa hon - Men mamma.. Agneta tyckte jag var söt när jag gjorde så, kolla själv!

Så vände hon örat till sin mamma och sa kolla, och just i samma sekund så började jag komma tillbaka i den verkliga världen och upptäcker att jag har örat mot väggen (jag halvdrömmer fortfarande) Jag hör då ett prasslande ljud.. kan inte riktigt sätta mitt finger på vad det var, men jag hade endå en skum känsla av att det nog var bäst att jag satt mig upp, så då gjorde jag det. och precis i samma sekund som jag satt mej upp så lossnar min Enormt Stora Plansh som jag själv gjort med att ha satt  ihop en massa kartong rektanglar från Kollege blocken man får i skolan, klistrat över ett pressentpapper över hela och sedan klistrar fast en massa tidningsklipp - Mitt egna Kollage -
Och Ramlar över mig! Jag tror jag har ett stjätte sinne eftersom jag bara "VISSTE" att den skulle ramla :O
Sen somnade jag om och vaknade kanske en timma senare av min äckligt fula cp mobbade mobil (väckarklockan) som låter ungefär såhär... Pip....pip pip pip pip......pip pip pip pip pip pip pip pip pip pip och sen så PIPPAAAAR det för fuuuuuuuuuuuuuuuuuulllt!
Började klockan 8 på Kungsgård idag.. hade mentalträning.
Sen efter det hade jag Hål timma ... Lixom en timma med ETT HÅL i! :O eller snarare 2 timmar och 45 minuter. Så då ringde jag Gina och hängde med henne och hennes klass - Gina var den enda som förstod mej.. för hon hade lika ont som mig i rumpa och lår! För vi trännar ihop hahaha jag lovar jag har nästan dött dom senaste dagarna när jag har varit tvungen att göra saker som att gå ner för trappan.. eller enkla saker som att bara sätta mig ner -PAIN-
Vi har tränning idag med .. Idag ska vi ta ryggen och axlarna tror jag.. Gina sa att det inte är lika jobbigt så jag får väl lita på henne ..

Träffade sedan Maria en stund också och hon informerade mig lite om Studenkyrssningen! Och jag ska ja ska ja ska ja ska åka .. Jag tänker SKITA i vilka som är där eller snarare vem som är där.. Synd bara att HAN ska dela hytt med maria för det hade varit kul att dela med henne. Men men sånt är livet... Fast.. endå... ibland önskar jag att hon kunde se honom så som jag ser honom så hon skulle förstå mig. Men.. det är endå skönare såhär... för jag vill inte berätta för folk som känner honom om hur jag tycker han är.. efter som han kanske inte ÄR så.. utan bara VAR så mot mig? Så det är bättre om folk skapar egna uppfattningar... trodde bara att den uppfattningen skulle bli densamma som min... men alla behöver en andra chans? .. Hm... Jag blir äcklad.
Kom och tänka på en sak bara för en liten stund.. Dom enda gångerna jag tänker på honom är när folk pratar om Knark, om jag hör reage musik.. eller som senast idag när jag såg Så tänkte jag direkt "Om ja kände honom skulle ja skicka den här till honom för den skulle han tycka var rolig.. COOL .." Men kolla kolla... Vad det handlar om liksom...

 

Iallafall.. När jag var på Kungsgård så såg jag honom överallt.. jag menar det verkligen så fort jag vände mej om eller gick till matsalen, eller toaletten eller vartduvill så stod han där med Sin näsa och såg "cool" ut och sjöng Högt reage. Jag ville bara Spy! Men det gjorde jag icke.. För jag vände det till något komiskt och skrattade åt det bara. Mycket enklare att släppa irritationer då.

***** - va fuul hur kunde du vara ihop med honom? shit haha vad såg du hos honom igentligen?

det var skönt att höra.

Även fast han har gjort mig mycket "ont" (det låter så töntigt)
Så har han endå gett mig mycket glädje det senaste året genom alla mina imitationer av honom. HAHA han är ju unik på det sättet att om man imiterar något han gör så fattar man direkt att det är han.. Låt mig bara säga... RAMOOOTOOO MANAAAAAAAA ..
La också märke till hur ful röst han har :| Han har lite instängd röst... vet inte hur jag ska förklara det med ord men han låter lite efterbliven...

JAJA det var skönt att få ut sig lite agretioner( eller hur det stavas )

"alalalla looong alallalala looooong long longi looong" (lyssnar på den nuuuuuu) It JUST brings ME JOY!

Jag har världens bästa granne.. typ.. eller.. JAG HOPPAS det.. ska testa honom.. om han inte lånar mig filmer när jag vill så är han inteh brah graaanneee då är han en jääääffflla sveeeeeneeeee o razzeeeeee HAHAH





NU nu .. NU... ska jag Njuta ÄNDA fram till sommaren, jag tänker leva i min fantasi där allt är ljust och klart och där jag inte känner något annat än lust... och kärlek.. *tihi*

LÅT.. mig njuta


47523-713

Jag och Mina Stjärtevänner

Everybody needs somebody
Even if it's just a friend
If nobody's there for you
To give a hand then I will lend

I can see confusion in your mind
Open up to me and you will find

You've a right, to be you
To feel good, to feel high, to make your dreams come true
You've a right, to be free
So come on forget all, a big smile's what you need

Life's not easy full of rough and smooth
From start to end
But if you're strong you'll get along
And see that times can mend

Close your eyes and
See what's in your heart
If love is what you find
Then it's a start


47523-702
47523-70647523-70547523-70447523-69847523-70347523-70047523-69747523-69547523-71247523-69647523-70747523-708
47523-709

Nih äh Jhö barah Föh brah

det gör ont ... visst gör det?




Det var en gång en tjej som hade fötts med ett genetiskt fel.
Hon var blind.
Och hon önskade inget mer än att få se världen.
Hon sa till sin pojkvän
- om jag bara kunde se skulle jag gifta mig med dig.
En dag, 2 veckor senare donerad någon ett par ögon till henne.
Hon kunde se!
Då frågade hennes pojkvän om dom skulle gifta sig,
men när flickan såg att han var blind vägrade hon och lämnade honom.
Det sista hon hörde från honom var ett brev.
I brevet stod det
 
"Okej, min älskling.
Lämna mig om det verkligen är ditt val,
men lova mig en sak.
Ta hand om mina ögon"
 


47523-694

.


Så svårt att kontrollera sina känslor
kärleken är komplicerad i sig
Och tro mej han försöker att glömma dig
för eran kärlek blev en omöjlig grej
Men du kommer aldrig lämna han i drömmarna
han försöker men du finns alltid där
För hoppet är det sista som lämnar han
så han kommer aldrig glömma dig


47523-692

Så firade jag mitt Nyår


47523-687






47523-633