Helgen

En mycket stressig fredag som ledde till en mycket skön och avslappnad kväll!
En grupp med en massa underbara tjejor som gjorde kvällen ännu bättre
Grillning som skötes av Märi som ledde till gott käk
Dricka som ledde till en lätt lullighet *bäst*
Intressanta konversationer -hahaha-

Var hemma hos Aaron igår med Märi,Otto,Camilla och Aarons kompis Mitcha, käkade grillat kött med klyftpotatisar och massa tzatziki (för min del iallafall) - JAG LUKTAR LÖK -
Senare efter en promenad letandes efter bil som skulle skjussa oss till stan så hamnade jag på en fest, men inte vilken fest som helst, för det var ju Alex 20 års firande!
Så där satt man och hade det myspys med dricka i handen och ett trevligt sällskap som gjorde kvällen bättre.
Allt slutade med en mycket sakta gåmarsh hem med ett följe som jag hade en mytshe intressant konversation med.



Grilltajm





LÖRDAG

Det var kräftkalass hemma hos Elina, det finns inte sådär mycket att säga, eller jo det gör ju det men alldeles för mycket :P
Vi åt kräftor som man gör, badade bubbelpoooool, drack gott gott och hademytchet trevligt sällskap, och söta var dom också vilket är ett + på kanten (enligt mitt tycke iallafall) Och saken gjorde det bara bättre att dom var över duktiga på att spela muusic, dom hade med sig en synt en gittar och fina röster =)
Så där satt jag och njöt av livet och innsåg ennu en gång hur mycket musiken betyder för mej. Jag drömmde mej bort, jag satt där.. lyssna.. njöt.. det var inte mer en så. Men det var tillräckligt.

Vissa saker man kanske hade kunnat ändra den kvällen, fast inte för min del, tycker snarare synd om en viss person som säkert ligger hemma med världens baksmälla nu! Jag evt hur det känns så jag lider med dej och det gör nog hela världen också :P


FÖRESTEN! nu är det bara 16 dagar kvar tills jag fyller 18
Skål för det!

47523-276


/Angelica

Guldbröllop !

Farmor och Farfar.. Gifta i 53 år, mytchet rörande tycker jag. Jag tror nog att ingen som gifter sig i dagens läge någonsin kommer lyckas vara gifta så länge, men det var väl andra tider då.. andra sätt att se på saker och ting.
Iallafall, firade farmor och farfars 50 års gifta firande i helgen, jag vet att ni tänker -ja men är ni inte 3 år försenade med att fira det- Då tänker ni rätt, men eftersom ett guldbröllop ska vara en lycklig dag så såg vi till att fira det en lycklig dag också! Och den 5/8-06 var en lycklig dag :)





En vacker dag, en dag att minnas. Stor släkt. En bra släkt....

/Angelica