Dom hittar bara på

Jungfrun 23/8 - 22/9
Barn födda i jungfruns tecken är mycket tidiga på att försöka härma ljud i sin omgivning. De är lugna och fridsamma, men försök inte ge dem mat som de inte tycker om. Jungfrubarn vet tidigt vad de vill ha.
Dessa barn blir lätt lärarens favorit tack vare deras ordningssinne och ärlighet. De söker även mycket kunskap och är därför frågvisa. De tycker inte om att andra vet bättre än vad de själva gör.


Dessa barn blir lätt lärarens favorit tack vare deras ordningssinne och ärlighet? Öh...

Jungfrun är arbetsmyran framför andra - flitig, ambitiös, effektiv och hjälpsam. Som den ödmjuka, tjänstvilliga människa hon är, tar Jungfrun ofta på sig mer arbetsuppgifter än hon egentligen behöver. En medkännande, omtänksam natur, som trivs bäst när hon kan vara till stöd och hjälp för andra. Just hjälpsamhet är en av tecknets allra finaste resurser. Man kan till och med säga att Jungfruns livsuppgift är att tjäna (bra att jag är en slav) - att bistå andra med sina resurser.
Denna pålitliga karaktär är alltid grundlig, noggrann och systematisk. Här finns inget slarv utan allt går med samma eftertänksamhet. Jungfrun har ett utpräglat ordnings- och detaljsinne och ställer höga estetiska krav. God stilkänsla samt utmärkt urskillnings- och organisationsförmåga är kännetecknande. Baksidan med detta noggranna tecken är ett överdrivet pedanteri och svårigheter med att se till helheten.  (bla bla bla bla bla)

Hygien och hälsa är också mycket viktigt, ofta på gränsen till pedanteri. (okej.. nu börjar dom ha rätt...)


Äsch.. bra att det där passar in på nästan alla andra också



Nu ska jag hem till Sofia och äta frukost med henne Hieh hieh

PUSS



Let me hear you say?! What?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback